Julen er en skøn tid hvor vi læser, høre julemusik, ser hyggelige ting i TV og giver gaver til hinanden. I alle tilfælde har og er rim ofte en del af julen og den underholdning vi oplever i julen og det kan være et godt værktøj til at skrive et godt julekort.

Her på siden finder du en liste over juleord og kan klikke dig videre for at se hvilke andre ord der rimer på dem. På den måde kan du let digte dine egne julerim. Vi har også konstrueret en række julerim, som du finder længere nede på siden. Til slut kan du også finde gode julebøger med rim og remser til børn og voksne.

Rimord relateret til julen

Små julerim til julekort

Her kommer et lille julekort
vi håber ikke posten har smidt det bort
Et hilsen fra os vi sender
til familie og gode venner
Kærlig hilsen…

I dag en julesang jeg hørte
jeg tænkte på dig/jer
skrev et julekort i hvor det kørte

Denne gave har jeg lavet til dig
åben den og skab en glæde i mig
Kærlig hilsen [navn]

Julen kan byde på mange gaver
men bedst er dem vi selv laver
Kærlig hilsen [navn]

Søde og sjove julerim

Sikke julen er en glædelig tid
forhåbentlig flader sneen hvid
Julemad og julegaver
juledekorationer sidder vi og laver

Klassiske julerim og remser

Der findes en del klassiske julerim og juleremser der er gengivet online og i bøger. Du kan læse mere om dem herunder og finde et sted du kan købe dem el. høre dem som lydbog.

Peters Jul

Peters Jul er en klassisk juleremse. Det er en julehistorie om en klassisk jul der er delt op i små remser der rimer, og den er ganske fornøjelig at læse både for voksne og børn. Du kan finde link til at købe bogen el. høre den gratis som lydbog herunder.

Fra påskeæg til juleskæg

Fra påskeæg til juleskæg er en sjov bog med massere af små rimende fortællinger om julen især, men også om påsken og det der sker resten af året til det bliver jul igen. Find link til at købe bogen el. læse den gratis som e-bog herunder.

Julesangbog for de små

Jul med gråskæg