Børn elsker at rime og ikke nok med det er rim og anden leg med ord også super godt for dit barns sproglige udvikling. Rim handler for børn nemlig om at lære ord, lyde og sammensætninger i sproget at kende, derfor kan du ikke rime for meget sammen med dit barn.

Rim og remser til børn

Når du starter med at rime med dit barn kan du gå helt lavpraktisk til værks og bare sige en masse ord der rimer f.eks. ko – glo. Men du skal selvfølgelig ikke finde på alle rim selv og der findes en masse gode børnebøger med rim og remser og så får du også nogle gode klassiske børnerim med dig lige herunder, der kan relateres til forskellige hverdagssituationer og de ord der bruges der.

Bestil børnenes favorit bog med rim og remser – Den er fin appelsin

Sjov bog med frugt- og grøntsagsrim og flotte illustrationer. Perfekt som årets hårde firkantede julegave til børn i alderen 2-6 år.

Pris: 129,95 kr.

Klassiske børnerim og -remser

Der findes mange sjove rim og remser for børn, blandt andet tælleremser, trylleremser og juleremser og herunder kan du finde nogle af dem. Det er desværre ikke alle de sjove rim og remser vi kan dele her på siden, da de er underlagt ophavsret. Til gengæld kan du finde disse rim og remser for børn i nogle af de bøger vi anbefaler længere nede på siden.

Dem der hvisker lyver, bukserne de flyver
Æv bæv bussemand, sure tær i saftevand
Pas på dernede, der kommer en rødbede
Pas på deropppe, der kommer en loppe
Jeg elsker hende meget højt
Hun er den bedste mor man kan få
Hun tager sig af mig når jeg har det sløjt
Og giver mig glimmerstøvler på

Jeg elsker ham mindst ligeså meget
Han den bedste far man kan ha'
Med ham får jeg leget vildt og skreget
Hver evig eneste dag

De er begge mine forældre
Både vinter og sommer
De tager mig med ud og kælker
Og på stranden jeg kommer

Bøger med rim og remser for børn